Hordós savanyú

4 fő részére

Nehézség:

bonyolult

Beküldte:

hozzávalók

  • 11.5 liter víz
  • 1.5 liter 10%-os ecet
  • 1.2 kg cukor
  • 60 dkg só
  • 1.2 dkg borkén
  • 3.3 dkg timsó
  • 1.2 dkg citromsav
  • 4.3 dkg nátrium-benzoát
  • 2 dkg szemes bors
  • 1 dkg babérlevél
  • 4 egész szál kapor
  • 1 jó marék torma

Elkészítés

Ez a mennyiség 1 db. 25 l-es cseréphordó savanyúsághoz elegendő. Mennyiségtől függetlenül rakható bele (folyamatosan is!) uborka, almapaprika, hagyma, patisszon, zöld paradicsom, karfiol, stb. Egy hét múlva fogyasztható.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.